Aanbieding!

 35.000,00  10.000,00

Volledig gereviseerde Blüthner vleugel uit 1890

Deze Blüthner vleugels staan bekend op een zeer warme, romantische en zangerige klank en komt perfect tot zijn recht als kamermuziek.

Beschrijving

Met deze topkwaliteit vleugel van Blüthner koopt u een stuk geschiedenis. Volledig gereviseerd en heeft een zeer warme, romantische klank.

De Blüthner Pianofortefabrik (Leipzig, Duitsland) is een van de oudste en meest gerenommeerde pianobouwers ter wereld. Deze piano's staan bekend op een zeer warme, romantische en zangerige klank. Het karakter komt perfect tot zijn recht als kamermuziek. Die Blüthner vleugel die wij te koop hebben is omstreeks 1890 gebouwd te Leipzig en dus al meer dan 125 jaar oud!

"Blüthner-vleugels kunnen werkelijk zingen" aldus een van Duitslands grootste orkestleiders ooit, Wilhelm Furtwängler. Blüthner vleugels werden door vele adelijke families in heel Europa begeert, maar ook top-componisten als Richard Wagner, Pjotr Tschaikowski, Carl Orff en Andrew Lloyd Webber bezaten een vleugel van Blüthner.

Piano Limburg is er dan ook erg trots op deze prachtige Blûthner in haar collectie te hebben. De prijs die we vragen is gezien de kwaliteit van deze vleugel een koopje!

Nieuwprijs van deze vleugel ligt op
€ 35.000,-

Onze prijs € 10.000,-

Neem contact op met Jeroen Kleijkers, e-mail: info@pianolimburg.nl, of bel: +31 (0)6 43026369

Productcategorieën